štvrtok 31. januára 2013

Hailey a Hailey Logan od Adrianna Papell

www.satynewyork.sk
Prvé značky, ktoré Vám prinášame sú od návrhárskeho domu Adrianna Papell a volajú sa Hailey a Hailey Logan.
Adrianna Papell bola založená v roku 1979 v New Yorku rodinou Berkmanovcov. Ich mottom ako hovorí dnešná riaditeľka spoločnosti Jaynee Berkman je: "Vždy pre nás bolo a aj naďalej je dôležité navrhovať krásne a cenovo dostupné šaty, z ktorých budú mať ženy radosť."
Adrianna Papell sa snaží štýlovo obliecť každú ženu tromi rôznymi značkami:
Rovnako sa volajúca značka Adrianna Papell je sofistikovaná, príťažlivá a šik a jej šaty, či už do práce alebo do spoločnosti si obliecťaj študentky na stužkové alebo matky neviest na svadby.
Adrianna Papell
Značka Aidan Mattox je sexy, moderná a okúzľujúca a prináša či už krátke sexy kokteilové šatičky alebo dramatické dlhé róby vhodné pre červený koberec.

Značka Hailey Logan je hravá a mladistvá a jej kolekcia je určená pre tanečné zábavy, plesy, stužkové, promócie alebo svadby.

Šaty značky Adrianna Papell môžete často uvidieť v televízii, v seriáloch ako sú Gossip Girl, 90210, The Hills alebo The City. Ja sama som naposledy videla šaty Adrianna Papell v seriáli Beauty and the Beast.
Medzi celebrity, ktoré obľubujú túto značku patria napríklad Hayden Panettiere, Kiera Knightley, Leighton Mesteer, Miley Cyrus, Portia deRossi, Queen Latifah and Tyra Banks.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára